Comenzi la 0265 426.499 / 0752 784.916
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 RON.

Afectiun

Argila albastra de Raciu

Gingivite, paradontoze, candidoza, afte bucale, dureri de dinti

Gingivita reprezinta inflamatia gingiei in special ca urmare a leziunii, intretinerii neigienice a cavitatii bucale, depunerii tartrului dentar si a unor boli ca: diabet, scorbut, sau intoxicatii (cu plumb, mercur, saruri de argint, etc). Gingivita se manifesta prin inflamarea gingiilor, sangerare sau chiar ulceratii.

Cura cu apa argiloasa - Inainte cu cel putin 30 minute de mese se va tine in gura o bucata de argila care se va lasa sa se topeasca, dupa mesele principale se vor face clatiri/gargare cu apa argiloasa, la inceput apa de pe argila (primele 3 zile) dupa care gargara se va face cu apa laptoasa de argila.
Pentru persoanele care nu pot face gargara cu apa argiloasa, se poate pregati un tampon patrat ce contine argila care se va aplica pe gingia dintelui bolnav, timp de 30 minute de 3-4 ori pe zi, pana cand va disparea atat durerea cat si inflamatia.

Cura cu argila dureaza max. 21 zile dupa care urmeaza o saptamana de repaus. Ciclul se va relua pana la vindecare. Experientele anterioare arata ca tratamentele cu argila untoasa albastra nu au depasit 14 zile.
Produse recomandate: 2 buc. de Granule Argila Albastra - 500 gr. sau Pulbere de Argila Albastra - 1 kg. - 1 buc.

Acreditari

de ce sa alegi argila albastra de raciu

In conformitate cu testele efectuate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti se atesta utilizarea Argilei Albastre de Raciu ca si supliment alimentar. Calitatea rezultatelor analitice este verificata si demonstrata prin acreditarea RENAR si participarea in Programul International de Testare a Competentei Laboratoarelor, coordonat de catre FERA, lider mondial in organizarea testelor de competenta.

Analizele efectuate de Institutul National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneoclimatologie, Directia de Sanatate Publica Mures, Centrul de Sanatate Publica Tirgu-Mures si Institutul de Cercetari si Proiectari Miniere MINESA din Cluj Napoca, arata ca Argila Albastra de Raciu are in componenta nu mai putin de 41 de minerale si oligoelemente, fiind in acest moment, datorita acestui continut ridicat de minerale, cu adevarat unica.

Dintre componentele Argilei Albastre de Raciu amintim:

  • - Minerale: calciu, magneziu, potasiu, fier, siliciu, sulf, titan, sodiu, clor, aluminiu.
  • - Oligoelemente: mangan, cupru, iod, seleniu, crom, molibden, fosfor, germaniu, zinc, argint, brom, vanadiu, rubidiu, bor.