Comenzi la 0265 426.499 / 0752 784.916
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 RON.

Afectiun

Argila albastra de Raciu

Osteoporoza

Argila Albastra este inainte de toate un multimineral ce are in componenta in procente ridicate Fe, Ca,Si si Mg, minerale care sunt de un real ajutor pentru remineralizarea organismului afectat de aceasta boala.

Argiloterapia vine in sprijinul bolnavilor prin cura interna: se consuma de trei ori pe zi cu min 30 minute inainte de mesele principale o cana de apa argiloasa timp de 21 zile cu pauza de 7 zile. Acest ciclu se reia timp de 3 luni, pentru persoane cu varsta peste 40 ani cura interna este indicata cel putin 7 zile pe luna.

Pentru absorbtia calciului in organism este indicat consumul fructelor ce contin vitamina D, cum sunt bananele.
Dieta nu v-a contine cafea, grasimi, alcool, sucuri carbo-gazoase ce contin cofeina si grasimi (aceste impiedica absorbtia calciului in organism). Recomandari in cazul curelor interne cu apa argiloasa
Pentru prepararea apei argiloase se adauga o lingurita de argila (pasta sau pulbere) la 3/4 pahar (150 ml) cu apa plata si se lasa peste noapte. Se bea dimineata, pe stomacul gol, numai apa limpede, timp de 3 zile. Apoi cura continua timp de 21 de zile, timp in care apa se agita inainte de consum (ingurgitandu-se practic toata compozitia, asa numitul "lapte de argila"). Se face o pauza timp de 7 zile, tratamentul continuand pe o perioada de alte 21 de zile, timp in care se bea "laptele de argila".
In cazul aparitiei de efecte adverse (ex: constipatie) doza se reduce. Pe toata durata curei regimul dietetic va fi sarac in grasimi, cofeina si dulciuri, pentru o cat mai buna absortie a mineralelor in organism.
Produse recomandate: 6 buc. de Pulbere de Argila Albastra - 500 gr. sau 8-12 buc. de Granule Argila Albastra - 500 gr.

Acreditari

de ce sa alegi argila albastra de raciu

In conformitate cu testele efectuate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti se atesta utilizarea Argilei Albastre de Raciu ca si supliment alimentar. Calitatea rezultatelor analitice este verificata si demonstrata prin acreditarea RENAR si participarea in Programul International de Testare a Competentei Laboratoarelor, coordonat de catre FERA, lider mondial in organizarea testelor de competenta.

Analizele efectuate de Institutul National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneoclimatologie, Directia de Sanatate Publica Mures, Centrul de Sanatate Publica Tirgu-Mures si Institutul de Cercetari si Proiectari Miniere MINESA din Cluj Napoca, arata ca Argila Albastra de Raciu are in componenta nu mai putin de 41 de minerale si oligoelemente, fiind in acest moment, datorita acestui continut ridicat de minerale, cu adevarat unica.

Dintre componentele Argilei Albastre de Raciu amintim:

  • - Minerale: calciu, magneziu, potasiu, fier, siliciu, sulf, titan, sodiu, clor, aluminiu.
  • - Oligoelemente: mangan, cupru, iod, seleniu, crom, molibden, fosfor, germaniu, zinc, argint, brom, vanadiu, rubidiu, bor.