Comenzi la 0265 426.499 / 0752 784.916
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 RON.

Afectiun

Argila albastra de Raciu

Alopecie (caderea parului), masca cosmetica antimatreata

Oprirea caderii parului si reactivarea cresterii lui se face prin prepararea unei comprese pe baza de Argila Albastra: Intr-un vas de ceramica/portelan sau sticla se pun 400 grame pulbere de Argila Albastra, se adauga 3 picaturi de esenta de rozmarin si apa (de izvor sau plata) calduta. Se adauga apa pina la obtinerea unei paste foarte subtiri. Se aplica aceasta pasta cu ajutorul unei pensule si se lasa sa actioneze timp de 20 minute. Se clateste abundent cu apa calduta.

Tratamentul dureaza timp de 3-6 luni, cu 2-3 aplicari pe saptamana. Este posibil ca dupa primele aplicari sa apara cadere masiva a parului, datorita faptului ca firele care aveau radacina afectata sunt eliminate.

Cresterea parului va fi reactivata prin aplicarea pastei din Argila Albastra ce regleaza glandele sebacee. Pentru eliminarea matreatii se aplica aceeiasi pasta, mentinandu-se masca cca 45 min - 1 ora, acoperita cu punga din plastic pentru pastrarea umiditatii pastei, apoi argila se elimina printr-o spalare si samponare usoara.

Masca se aplica saptamanal, dupa 1 luna putandu-se utiliza orice tip de sampon.

Produse recomandate: 15-20 buc. Plic Pulbere de Argila Albastra

Acreditari

de ce sa alegi argila albastra de raciu

In conformitate cu testele efectuate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti se atesta utilizarea Argilei Albastre de Raciu ca si supliment alimentar. Calitatea rezultatelor analitice este verificata si demonstrata prin acreditarea RENAR si participarea in Programul International de Testare a Competentei Laboratoarelor, coordonat de catre FERA, lider mondial in organizarea testelor de competenta.

Analizele efectuate de Institutul National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneoclimatologie, Directia de Sanatate Publica Mures, Centrul de Sanatate Publica Tirgu-Mures si Institutul de Cercetari si Proiectari Miniere MINESA din Cluj Napoca, arata ca Argila Albastra de Raciu are in componenta nu mai putin de 41 de minerale si oligoelemente, fiind in acest moment, datorita acestui continut ridicat de minerale, cu adevarat unica.

Dintre componentele Argilei Albastre de Raciu amintim:

  • - Minerale: calciu, magneziu, potasiu, fier, siliciu, sulf, titan, sodiu, clor, aluminiu.
  • - Oligoelemente: mangan, cupru, iod, seleniu, crom, molibden, fosfor, germaniu, zinc, argint, brom, vanadiu, rubidiu, bor.