Comenzi la 0265 426.499 / 0752 784.916
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 RON.

Afectiun

Argila albastra de Raciu

Criza hemoroidala, hemoroizi

Se caracterizeaza prin dureri vii, pulsatile si continue, in regiunea anala, care sunt provocate de tromboflemita venelor hemoroidale. Local se constata o umflatura rosie vinata, foarte dureroasa la palpare.

Hemoroizii pot fi externi, care se pot observa cu ochiul liber si hemoroizi interni situati in interiorul rectului. Hemoroizii se intalnesc mai frecvent la persoanele in varsta, femei in timpul sarcinii, la persoanele obeze si la cele cu activitati sedentare, care nu fac miscare. In marea majoritate hemoroizi sunt mici si nu incomodeaza, cel mult produc o jena la statul mult pe sezut sau cu ocazia scaunului. Numai cand hemoroizi cresc si se bombeaza spre rect, produc dureri, mai ales la persoanele constipate,cand au scaun. Durerile iradiaza in toata regiunea anala si la organele genitale, si de teama durerii, unii bolnavi evita sa aiba scaun, agravandu-si constipatia. Criza acuta, dureaza 4-5 zile si de multe ori inceteaza fara tratament.

Argiloterapia consta in efectuarea de bai calde de sezut de trei ori pe saptamana cu 1 kg. de argila pulbere diluat in vana apoi dupa 4 ore vana se va umple normal cu apa la 40-45 grade.

Tratamentul pentru cura interna:
Pasta de Argila Albastra se dilueaza pana se obtine o compozitie a carei consistenta se poate introduce in anus cu ajutorul unei seringi (fara ac, bine-inteles). Cantitatea recomandata este de 20 ml.la o aplicare. Aplicarea se face seara, restul de argila, care nu este absorbita de organism, eliminandu-se dimineata prin scaun. Primele rezultate sunt vizibile dupa 5-7 zile, insa tratamentul trebuie continuat pana la 18-21 zile, pentru vindecare completa.

Alternativ, in cazul curei interne se poate folosi tratamentul cu apa de Argila Albastra: se pune o lingurita de argila la 3/4 pahar cu apa (150 ml) si se lasa peste noapte. Se bea dimineata pe stomacul gol numai apa limpede, timp de 3 zile. Apoi cura continua inca 21 zile timp in care apa se agita inainte de a se consuma. Se face o pauza de 7 zile, iar apoi urmeaza o alta perioada de 21 zile in care se bea-lapte de argila-amestecul de mai sus se agita inainte de a fi baut. In caz de aparitie a constipatiei, se reduce doza. Pentru consumul permanent, se pune o lingura de pulbere de argila la 2 litri de apa, se agita si se lasa sa stea minim 4 ore. Se bea apa limpede de pe argila.

Pe toata durata curei regimul igieno-dietetic va fi sarac in grasimi, cofeeina, si dulciuri, deoarece aceste alimente reduc absorbtia de minerale in organism.
Produse recomandate: 3 x Pulbere de Argila Albastra - 1 kg. si 6 x Pulbere de Argila Albastra - 2 kg.

Acreditari

de ce sa alegi argila albastra de raciu

In conformitate cu testele efectuate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti se atesta utilizarea Argilei Albastre de Raciu ca si supliment alimentar. Calitatea rezultatelor analitice este verificata si demonstrata prin acreditarea RENAR si participarea in Programul International de Testare a Competentei Laboratoarelor, coordonat de catre FERA, lider mondial in organizarea testelor de competenta.

Analizele efectuate de Institutul National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneoclimatologie, Directia de Sanatate Publica Mures, Centrul de Sanatate Publica Tirgu-Mures si Institutul de Cercetari si Proiectari Miniere MINESA din Cluj Napoca, arata ca Argila Albastra de Raciu are in componenta nu mai putin de 41 de minerale si oligoelemente, fiind in acest moment, datorita acestui continut ridicat de minerale, cu adevarat unica.

Dintre componentele Argilei Albastre de Raciu amintim:

  • - Minerale: calciu, magneziu, potasiu, fier, siliciu, sulf, titan, sodiu, clor, aluminiu.
  • - Oligoelemente: mangan, cupru, iod, seleniu, crom, molibden, fosfor, germaniu, zinc, argint, brom, vanadiu, rubidiu, bor.